Hírek

A 2023. évi Közgyűlés döntéseiről

A 2023. évi  Közgyűlés döntéseiről:

Az Egyesület közgyűlését 2023. május 25-én tartottuk meg Kecskeméten a Sasfészek Étteremben.

A 13 szavazóképes tagvállalati képviselőkből és az  egyéni tagokból 11 -en voltak jelen, tehát a közgyűlés határozatképes volt.

 

A Közgyűlés a Meghívóban kiadott és elfogadott napirendeket tárgyalta meg.

 

Teljes cikk >>

2022. egyesületi közgyűlés döntéseiről

Az Egyesület közgyűlését 2022. május 19-én tartottuk meg Kecskeméten a Sasfészek Étteremben.

Teljes cikk >>

2020 - Egyesületi közgyűlés döntéseiről

Lezárult a jogi eljárás a COVID 19 miatt részvétel nélkül megtartott Egyesületi közgyűlés döntéseiről. Így az egyesület meghosszabbított elnöki teendőit továbbra is Gergely Judit Katalin látja el. Mandátuma: 2023. május 23-ig tart.

A Fővárosi Törvényszék határozatát: 2020. december 08-án kaptuk meg.
 

 

Teljes cikk >>

2020 - 25. Nemzetközi Zománc Konferencia

Tájékoztatjuk a Tisztelt Tagvállalatokat és Egyéni tagokat, hogy a 25. Nemzetközi Zománc Konferencia, amelyet Kiotóban tartottak volna meg
2021. május 30. és június 2. között a COVID 19 járvány miatt, elmarad. A Nemzetközi Szövetség az egyes országokat képviselő Egyesületek szavazása alapján a konferencia új időpontját 2022-re napolta el.

Teljes cikk >>

2020 - Nemzetközi Szövetség

A Nemzetközi Szövetség székhelye (IEI) Európából Milánóból USA-ba Georgia Államba került. Az új IEI Elnök Cullen Hackler Úr az Amerikai Zománcszövetség Elnöke lett.

Teljes cikk >>

2020 - Az Egyesületünk működésének 30. évfordulója

Egyesületünk működésének 30. évfordulóját az idén szerettük volna megünnepelni. Erre a COVID 19 járvány miatt nem volt lehetőség. A
járvány megszűnése után, amennyiben törvényes akadály nem lesz akkor 2021-ben mindenképpen megszervezzük az elmaradt ünnepséget.

Teljes cikk >>

2016-11-17 - Kecskemét

TÁJÉKOZTATÓ AZ MZE 2016. NOVEMBER 17-ÉN KECSKEMÉTEN MEGTARTOTT ŐSZI RENDEZVÉNYÉRŐL

A Magyar Zománcipari Egyesület 2016. november 17-re hívta össze tagságát az Egyesület őszi rendezvényére Kecskemétre. A találkozón 18 fő volt jelen, aki figyelemmel hallgatta az érdekes előadásokat.

Teljes cikk >>

2016-05-17-i MZE közgyűlés tájékoztatója

ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÓ A MAGYAR ZOMÁNCIPARI EGYESÜLET 2016. MÁJUS 17-ÉN MEGTARTOTT KÖZGYŰLÉSÉRŐL

A Közgyűlést a WAMSLER SE székhelyén Salgótarjánban tartotta az Egyesület. A tagvállalatok képviselői teljes létszámban az  egyéni tagok 1 fő kivételével jelen voltak.

A Közgyűlés az eredeti meghívóban szereplő napirend szerint zajlott le. Az Egyesület tagjai elfogadták az elnökség beszámolóját a 2015. év gazdálkodásáról. A mérleg elkészült azt az Egyesület elnöke aláírásával hitelesítette, megküldésre került az OBH-nak.

Teljes cikk >>

2016 évi Mitteilungen szakcikkek fordítása

2016 évi szaklap a Mitteilungen szakcikkek fordítása rendszeresen meg fog jelenni a szakemberek tájékoztatására.

Abban az esetben ha valakit érdekel egy cikk kérjük ezt jelezze a vezetőség fele, az e-mail elérhetőségünken: mze@mze.hu

Teljes cikk >>

Amit a Keramik bevonatról tudunk

A háztartási konyhai eszközök hagyományos bevonatait (zománc, teflon) szélesíti a Keramik bevonat megjelenése és térhódítása. Az új nem tapadó felületet két komponensű polimer műgyantából és nagyon kopásálló adalékok hozzáadásával, mint a szilíciumdioxid, alumínium oxid és más adalékokkal, kompozittá alakítva hozzák létre 230 C0 –on. A bevonat tartósságát és minőségét a felhasználási gyakorlat fogja eldönteni, a bevonat egyik gyenge pillérje pont a tartóssága.

Teljes cikk >>